DESIGNDAGAR I KÖPENHAMN

Ska du med till 3daysofdesign kan du i år uppleva våra gardiner hos flera spännande designmärken.

12 – 14 juni 2024

Saknar du inspiration till ditt nästa gardinprojekt finns hjälp att få i hjärtat av Köpenhamn. Kom till exempel förbi Bredgade 22 där vi har satt upp Kurage-gardiner i samarbete med det innovativa gardinstångsmärket Stilling.


Utställningen heter ”Colours and Crafts” och här kan du uppleva Kurage tyggardiner i djärva färgval tillsammans med gardinstänger och unika designs. Huvudmannen bakom utställningen är Jakob Hundborg, och han förklarar: ”Gardiner och gardinstänger har alldeles för länge varit något som helst bara ska matcha färgen på väggen eller tyget i soffan. På utställningen visar vi hur du kan låta gardinen och gardinstången få huvudrollen i din inredning. Besökarna kan se fram emot att se nya, vackra färgval, dynamiska former och spännande detaljer.”

 

FÅ EN RUNDVISNING OCH GOODIEBAG
 

Utställningen ”Colours and Crafts” är kurerad av designern Nadia Olive Schnack, som är känd för att använda kontrasterande färger när hon inreder både för privatpersoner och företag. Kom och träffa Nadia Olive Schnack varje dag klockan 15 för ett inspirerande samtal och en rundtur på utställningen. Du får även möjlighet att sätta ihop din egen goodiebag med prover till ditt nästa inredningsprojekt.

Förutom Bredgade 22 kan du under 3daysofdesign ta del av Fischers design hos flera välkända varumärken, med inspiration för både privatpersoner och verksamheter. Allt inom gångavstånd från varandra. Vi önskar dig en riktigt god inspirationstur.
 
MÖT OSS HÄR:

 

STILLING X KURAGE Bredgade 22

 

&TRADITION Kronprinsessegade 4

 

HAY HOUSE Østergade 61, våning 2

 

NORMANN COPENHAGEN Niels Hemmingsens Gade 12
 

HOLMRIS Amaliegade 35
 

VERPAN Møntergade 19

Vill du komma i kontakt med oss?

Oavsett om du är privatperson eller har en verksamhet inleder vi gärna med  ett oförpliktande samtal om tänkbar solskyddslösning. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på tel 08-668 14 20.