VÅR, HÖG HIMMEL – OCH SOLSKYDD

Gassande sol. Överhettning bakom stora glasytor. Merkostnader för kyla och ventilation. Utmaningarna med inomhusklimat och energi kan lösas med extern solavskärmning.

APRIL 2023

Solen tittar fram och temperaturen stiger. Lyckligtvis. Men det innebär också utmaningar med inomhusklimatet. Med UV-strålning, bländning och numera ökande risk för överhettning på kontoret och i hemmet.

 

DET FINNS EN LÖSNING

Faktum är att solskydd som screens som är monterade på utsidan av byggnaden har en särskilt påtaglig effekt för att uppnå ett bättre inomhusklimat och lägre energiförbrukning.

Och faktiskt visar den senaste internationella forskningen att en effektiv avskärmning från solen bl.a. kan minska energiförbrukningen i byggnader med upp till 60 %.

 

Hitta inspiration och goda råd om vad du kan göra för att förbättra inomhusklimatet, komforten och energin i hemmet och på företaget, även när semestern närmar sig HÄR

Vill du bli kontaktad av en rådgivare?

Oavsett om du är privatperson eller professionell så inleder vi med ett samtal, utan förpliktelser, om ditt projekt. Du kan fylla i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på tel 08-668 14 20.