VI FÖRVERKLIGAR DINA VISIONER

Det finns många alternativ när det kommer till val av gardiner, markiser eller annat solskydd till ditt hem, och det är inte alltid lätt att hitta den rätta lösningen. Det är där vi kommer in. Tillsammans med dig tar vi fram en lösning som passar just dig och ditt hem.

MÖT OSS DÄR DET ÄR BEKVÄMT FÖR DIG

Kanske har du redan utforskat vårt urval och har en tydlig vision. Kanske har du precis gått igång. Var du än befinner dig i din process kan du alltid kontakta någon av våra erfarna säljkonsulter som står redo att hjälpa dig. Du är också varmt välkommen till vårt showroom, där du kan träffa oss och uppleva våra material.

Passar det bättre gör vi gärna ett besök hos dig.

 

DINA ÖVERVÄGANDEN I FOKUS

När du ska välja gardiner eller solskydd är det flera faktorer som spelar in. Vilket rum och typ av 

fönster har du? Behöver du skydd för morgon- eller kvällssolen? Invändiga eller exteriöra lösningar? Vi guidar dig genom de många tankarna och behoven och ser till att presentera lämpliga estetiska och funktionella alternativ.

NÄR DU GJORT DITT VAL

När du känner dig redo att gå vidare med dina val tar vi hand om resten. Både med gratis mätning och en skriftlig, icke bindande offert. Det är först när du godkänner den som ordern går i produktion på våra fabriker. Därefter håller vi dig kontinuerligt uppdaterad och bokar en monteringstid som passar ditt schema.

Vill du komma i kontakt med oss?

Oavsett om du är privatperson eller har en verksamhet inleder vi gärna med  ett oförpliktande samtal om tänkbar solskyddslösning. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på tel 08-668 14 20.

VÅR SHOWROOM

 

SHOWROOM I STOCKHOLM, SÖDERMALM

Wollmar Yxkullsgatan 15C

118 50 Stockholm

 

T: 08-668 14 20
E: [email protected]

 

Öppettider:

Måndag till fredag ​​kl. 09.00-17.00

Företag & Arkitekter?

Oavsett om ert projekt omfattar 1 eller 100 fönster så är vi redo att hjälpa er. Men se gärna härunder om den solskyddslösning ni söker håller sig inom ramen för hemmiljö eller hamnar utanför.

PLANERING & PROJEKTERING