ER PARTNER INOM FRAMSTÄLLANDE OCH UTFÖRANDE

När det gäller inomhusklimatet i våra byggnader och de i miljön berörda människors välbefinnande spelar avskärmning och akustik en viktig roll. Det är därför vi på Fischer Fönsterdesign har dedikerat vår professionella expertis för att skapa skräddarsydda och driftsäkra lösningar för ett brett spektrum av kunder och projektstorlekar. 

Det är stor skillnad på det handlar om en befintlig byggnad, där vi måste ta hänsyn till existerande faktorer, eller om vi ska bygga något från grunden och göra en helt ny beräkning. Vi har många års erfarenhet av rådgivning, planering och installation i båda processerna, oavsett om du är byggherre, arkitekt eller ingenjör.

 

 

BEFINTLIGA BYGGNADER

Vår traditionella affärsrådgivning omfattar befintliga byggnader som ska ha solskydd. Här gör vi en uppmätning som tar hänsyn till byggnadens arkitektur och monteringsmöjligheter. Vi lämnar sedan en skriftlig, icke bindande offert, som godkänns när alla parter är nöjda. Sedan skickas beställningen vidare för tillverkning och sömnad i vår egen fabrik.

NYA BYGGNADER

För nybyggnationer är det en annan och mer djupgående process. Här baseras offerten på dina projektritningar och/eller -beskrivningar. Härefter håller vi er uppdaterade gällande status på solskyddslösningen och kommer överens om en lämplig installationsperiod.


 
Vid större beställningar kan montering ske i flera omgångar för att möta dina behov. Vill du ha speciallösningar utöver standardprodukter kan vi ta fram dem i vår egen produktion.

Vill du komma i kontakt med oss?

Oavsett om du är privatperson eller har en verksamhet inleder vi gärna med  ett oförpliktande samtal om tänkbar solskyddslösning. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på tel 08-668 14 20.

VÅR SHOWROOM

 

SHOWROOM I STOCKHOLM, SÖDERMALM

Wollmar Yxkullsgatan 15C

118 50 Stockholm

 

T: 08-668 14 20
E: [email protected]

 

Öppettider:

Måndag till fredag ​​kl. 09.00-17.00

Låt oss hjälpa dig

Det finns en rad faktorer som måste beaktas innan man designar solskydd och gardiner vare sig projektet omfattar ett eller hundra fönster.

PLANERING & PROJEKTERING