BRA INOMHUSKLIMAT SEDAN 1962

Fischer Fönsterdesign ingår i Fischer Group som är en av Skandinaviens ledande leverantörer av solskydd utomhus och inomhus, gardiner, mörkläggning och akustiklösningar. Från att tidigare bara ha hetat Fönsterdesign kan vi nu stolt lägga till Fischer i vårt företagsnamn. Men det är bara namnet som är nytt  –  allt annat är som vanligt.


Så varmt välkomna till nya Fischer Fönsterdesign!

 

Med rötter i det danska designarvet har funktion, kvalitet och estetik alltid gått hand i hand hos Fischer.

Sedan 1962 har vi levererat lösningar för ett bra inomhusklimat med solskydd, gardiner och högkvalitativ akustik.

Idag har vi ett tätt samarbete med arkitekter, ingenjörer och privatpersoner gällande allt från ikoniska byggnader och offentliga institutioner till arbetsplatser och privata hem.


Hos Fischer har det goda hantverket varit grundläggande i generationer. Med vår egen fabrik har vi full kontroll över kvaliteten och leveransen av alla våra produkter. Och med rötter i det danska designarvet ser vi till att funktion, kvalitet och estetik alltid går hand i hand.


Vi förstår materialens taktilitet och förmåga att bryta ljus, skapa skugga och få fram det bästa i ljud. Vi vet vilken skillnad rätt balans mellan dagsljus, värme och akustik kan göra för atmosfär och arkitektur.

Kärnan i vår verksamhet har alltid handlat om att skapa det optimala inomhusklimatet. Därför vågar vi påstå att vi vet mer än de flesta när det kommer till alternativ inom solavskärmning, gardiner och akustik.


Från början till slut ger vi våra kunder omsorgsfull rådgivning och levererar expertis, hantverk och design som håller.