Planering & projektering

Oavsett om projektet är stort eller litet hjälper Fischer Fönsterdesign till att skapa en överblick över projekteringen av både gardiner och solskydd.

SÅHÄR BIDRAR VÅRA RÅDGIVARE I DIN PROJEKTERINGSFAS

UTVECKLING OCH GENOMFÖRANDE

När det gäller energiförbrukning och inomhusklimat i våra byggnader spelar solskydd en viktig roll. Det är därför vi på Fischer Fönsterdesign har dedikerat vår sakkunnighet till att skapa skräddarsydda och driftsäkra lösningar för både små och stora projekt.
En bra start på dialogen är att utforska vår hemsida och de flertal alternativ vi erbjuder. När era funktionskrav och estetiska önskemål är definierade går vi in ​​med vår rådgivning och expertis.


 
DETALJER GER DEN BÄSTA ÖVERSIKTEN

Vår rådgivning omfattar teknik, design och konstruktion. Vi fastställer storleken på fönstren för att välja det mest lämpliga solskyddet. Efter vår inledande dialog skickar vi relevant material såsom AutoCAD-ritningar, siffror för beräkningar samt produktbeskrivningar som är användbara för att gå vidare med projektet.


 
INNE OCH UTE

Valet mellan invändig och utvändig solavskärmning beror på olika faktorer, såsom byggnadens arkitektur och monteringsmöjligheter. Där extern solavskärmning visar sig vara mest effektiv för att hålla värmen utestängd, är de interna lösningarna bra på att blända av och dämpa dagsljus och ger större estetisk flexibilitet. En kombination av båda är ofta att föredra för att uppnå maximal kontroll över din byggnads energiförbrukning.

BYGGA NYTT ELLER BYGGA PÅ

För befintliga byggnader utför vi uppmätning och rådgivning, varefter vi lämnar en skriftlig, ickebindande, offert. Vi kan även basera offerten på dina projektritningar och/eller beskrivningar.
Vill du ha speciallösningar utöver standardprodukter kan vi ta fram dem i egen produktion.

 

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss direkt för att komma i kontakt med en av våra erfarna säljare. Annars är ni alltid välkomna att besöka vårt showroom eller boka en tid då vi kan komma på ett besök hos er.

Vill du bli kontaktad av en rådgivare?

Oavsett om du är privatperson eller professionell så inleder vi med ett samtal, utan förpliktelser, om ditt projekt. Du kan fylla i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på tel 08-668 14 20.

UTFORSKA