FISCHER RULLEGARDIN CLASSIC

Design, komfort och funktion. Rullgardiner för en ny era.

Juni 2023

Rullgardiner är fortsatt den mest populära formen av solskydd i världen, på grund av dess eleganta design, goda avskärmningsförmåga och tidlösa egenskaper.

 

FISCHER RULLGARDIN CLASSIC är stilfull estetik. Säker funktionalitet. Och attraktiv design i en komplett lösning för det moderna hemmet.

 

Vi presenterar FISCHER Rullgardin CLASSIC. Rullgardiner som förenar det vackra och det funktionella.

 

Inredning, utrustning och enheterna i ditt hem ska hjälpa dig, inte tvärtom. För mer än någonsin handlar det om komfort, bekvämlighet och att känna sig hemma – där hemma.

 

Detta är precis ett av huvudmålen med FISCHER RULLGARDIN CLASSIC. Ett skarpt, estetiskt, begripligt och flexibelt koncept med design i fokus.

 

NYA HORISONTER

Rullgardiner är fortsatt den mest populära formen av solskydd i världen, på grund av dess eleganta design, goda avskärmningsförmåga och tidlösa egenskaper.

 

FISCHER RULLGARDIN CLASSIC är stilfull estetik. Säker funktionalitet. Och attraktiv design i en komplett lösning för det moderna hemmet. Rullgardiner som kombinerar det vackra och det funktionella.

RULLGARDINER FÖR EN NY TID

Medan kablarnas storhetstid går mot sitt slut, träder en ny, kabelfri och lättillgänglig teknik in på scenen. Teknik som på ett enkelt sätt ansluter våra enheter i hemmet och kommunicerar med andra system.FISCHER RULLGARDIN CLASSIC är en del av den nya generationens rullgardiner för dagens och framtidens smarta hem. Med MotionBlinds batterimotor kan du välja att styra manuellt, med fjärrkontroll eller pull control eller helt enkelt från en app på din smartphone.

 

KLASSISK OCH FRAMTIDSSÄKRAD

Vi bevarar alla klassiska kvaliteter och tillför en ny tids tekniska framsteg såsom automatisering och appkontroll. Inga kablar. Inbyggda, framtidssäkra funktioner.

Och inte minst möjligheten till enkel integration med befintliga system. Konceptet är också kompatibelt med den kommande Smart Home-standarden Matter, utvecklad av Apple, Google, Amazon och Tuya med flera, som ger full, universell driftfrihet mellan de olika systemen hemma.

Vill du bli kontaktad av en rådgivare?

Oavsett om du är privatperson eller professionell så inleder vi med ett samtal, utan förpliktelser, om ditt projekt. Du kan fylla i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på tel 08-668 14 20.